You R factor

De You R factor klinkt als een marketing tool.Wellicht komt die You Rzo over, maar het is meer dan een loze kreet! Het is een unieke factor die een grote rol speelt in mijn trainingen en coaching.

Dit is de factor die aangeeft wie je bent, wat je intrinsieke waarde is en waar je energie naar toe stroomt. Vanuit de intrinsieke waarde wordt er gekeken welke mogelijkheden er zijn om de beweging in gang te zetten. In coaching maar ook in training wil je bereiken dat men in beweging komt. In beweging betekent dat je ergens naar toe gaat. Je groeit, je ontwikkelt jezelf.

De beweging die vanuit jezelf komt zal langer standhouden dan een beweging die een ander je oplegt. Daarom gebruik ik de You R factor in mijn trainingen en coaching.  Deze factor is voor iedereen uniek. Dus om een gewenst effect te behalen zal elke training op maat worden gemaakt d.m.v. de You R factor. Deze zal ervoor zorgdragen dat die duurzaam geborgd wordt. Een training is pas echt waardevol als die je echt raakt.

Bij coaching zal de You R factor  in elke sessie een centrale rol spelen. Wil je in beweging komen en weten wat jouw You R factor is?

Mail info@whatsnexxt.nl of bel me, 06-81000858.