Rob Möllmann

Professioneel Trainer/Coach en oprichter van Whats Nexxt

Wie is Whats Nexxt?

Whats Nexxt is een Trainings/Coachingsbureau dat is opgericht door Rob Möllmann, geboren in Leidschendam op 27-11-1961. In mijn jeugd speelde nieuwsgierigheid een belangrijke rol. Ik was altijd op zoek naar mogelijkheden, nieuwe manieren en alternatieve oplossingen. Daar komt de naam Whats Nexxt ook vandaan.

Coachen en trainingen geven kwamen tijdens mijn studie in Amsterdam ruimschoots naar voren. In meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende, zowel in het binnen –als buitenland, waarin trainingen en coaching een belangrijke rol speelden, heb ik in 2014 de keuze gemaakt om mijn expertise te delen. Na het behalen van de vereiste diploma’s en certificaten heb ik een trainings/coachings bureau onder de naam Whats Nexxt opgericht! Mijn passie. De twee XX staan voor de ander en voor mij, ik verbind op een vernieuwde manier, de zogeheten 3.0 versie. Ik ben een absolute friskijker. Ik sta met beide benen op de grond en hanteer de 5 unieke fundamentals van Möllmann te weten, Visualiseer je doel, Leef Bewust, wees Leergierig, leer te Delen en gebruik Humor.

Ik zou je graag willen ontmoeten!

Waarom Whats Nexxt?

“Goede vraag!” Omdat Whats Nexxt alleen gaat voor duurzame groei van ondernemingen en individuen. Omdat Whats Nexxt verzorgt, ontzorgt, en het borgt.